New Step by Step Map For μόνωση με πολυουρία
New Step by Step Map For μόνωση με πολυουρία
Blog Article
Αυτή πρέπει να εκπαιδευτεί πολύ καλά και κάθε μέλος της να συνειδητοποιήσει πώς οποιαδήποτε αδράνεια στην συντήρηση του συστήματος ή στην παράβλεψη ενδείξεων του μηχανήματος που προμηνύουν πρόβλημα, θα προκαλέσει αργά ή γρήγορα μεγάλες ζημιές.
Μονώσεις με πιστοποιημένα υλικά καθώς και με πιστοποιημένες τεχνικές από τα έμπειρα συνεργεία μας.
Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό αυτής της μεθόδου για μόνωση ταράτσας είναι η πλήρη βατότητα και επισκεψιμότητα που σας παρέχει, εξαιτίας της τελικής επίστρωσης που τοποθετείται κατά την ολοκλήρωση της μόνωσης ταράτσας.
Επιλέγεται κατά βάση σε εμπορικούς χώρους. Είναι μία από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους μόνωσης στην οποία η θερμομόνωση τοποθετείται κάτω από τη στεγάνωση για να παρέχεται και βατότητα.
Κάτω από μηχανήματα ή δεξαμενές ή σωληνώσεις, προηγείται ο επιμελής καθαρισμός των επιφανειών με αέρα υψηλής πίεσης.
Τσιμεντοκονία και πολυουρεθανικό ή πλακάκι θα ταίριαζαν ιδανικά. Καλέστε μας για πληροφορίες, ευχαριστούμε!
Αποτελούν οικονομική επιλογή και το λευκό τους χρώμα παρέχει την ελάχιστη απορρόφηση των ακτινών του ηλίου.
Αυτό δεν σημαίνει ότι η πολυουρία λειτουργεί και ως θερμομονωτικό υλικό, όπως λανθασμένα αναφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις.
Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που διαχρονικά αποτελούν εχθρό του κτιρίου είναι το νερό, είτε αυτό προέρχεται από το έδαφος (υπόγεια ύδατα, ανιούσα υγρασία κτλ), είτε από φυσικά φαινόμενα (βροχή, χιόνι κτλ.).
Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις μονώσεις σας.
Σε περιπτώσεις που απαιτείται συχνή βατότητα στο δώμα (αξιοποιήσιμος χώρος για τους ενοίκους του κτιρίου), υπάρχει η λύση του λεγόμενου “ανεστραμμένου δώματος”. Στο ανεστραμμένο δώμα, και αφού διαμορφώσουμε τις κλίσεις με τσιμεντοκονία, εφαρμόζουμε την στεγανωτική διάστρωση (επαλειφόμενα υλικά ή ασφαλτόπανα) και μετά από επάνω βάζουμε τις θερμομονωτικές πλάκες οι οποίες μάλιστα μπορεί get more info να είναι και σύμμικτες με την άνω πλευρά τους να έχει στρωθεί με ένα σκληρό σμάλτο ή και με πλακάκι δαπέδου.
Πως συνδέεται λοιπόν η θερμομόνωση ταράτσας με την στεγάνωση πέραν της παραπάνω περίπτωσης;
Η τεχνική γήρανση των υλικών είναι ένας μεγάλος παράγοντας για την καλή διατήρηση της μόνωσης ταράτσας.
Προσοχή! Τα μονωτικά υλικά με κλειστές κυψέλες δεν “αναπνέουν” και δημιουργούν προβλήματα συσσώρευσης υγρασίας. Αν σε μια μόνωση ταράτσας χρησιμοποιηθούν υλικά που δεν “αναπνέουν”, οι χώροι γίνονται ανθυγιεινοί, απαιτείται συχνός εξαερισμός και συχνά παρατηρούνται φαινόμενα υγροποίησης υδρατμών και τελικά μούχλα.